+36 30 163 7683 info@tetoter.net

Jogi nyilatkozat

 Üzemeltető

A tetoter.net  weboldalát (továbbiakban: weboldal) Red Loft Invest Kft. (1212 Budapest, Tiborc u 22., adószám: 25104022-2-43, cégjegyzékszám: , email: tetoter@tetoter.net) működteti.

Tárhelyszolgáltató:
Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14
Telefon:  +36 1 789-2-789
Email: support@tarhely.eu
A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat:

Cookie-k

A weboldal egyes részeinek letöltésekor az általunk használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépeden (‘cookie’). Ennek megtörténtéről a honlap üzemeltetőjétől a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítést kapsz, amikor először az oldalra látogatsz, és jóváhagyásodat kérjük ehhez. Az adatfájlok a weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásaid alkalmával kapott korábbi adatfájlok révén származó információ az üzemeltetőhöz kerül. A Google Analytics a böngésző révén kapott IP-számot nem hozza kapcsolatba a Google-ben tárolt többi, felhasználókhoz köthető adattal. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhatsz, a korábbi látogatásaid során elhelyezett adatfájlokat törölheted, ennek pontos módjáról böngésződ útmutatója igazít el .

Tartalom felhasználása

A tetoter.net honlapon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a tetoter.net tulajdonosa, Red Loft Invest Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos).

Előzetes írásos engedélyünk hiányában a weboldalon található írások, képek felhasználása tilos. Az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen fellépünk.
A honlapon található anyagok és dokumentumok tájékoztató jellegűek.

A honlapon keresztül történő kapcsolatfelvétel nem minősül megbízásnak.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a honlap használata során bármilyen személyes adatot megoszt velünk, úgy azt

  • az adatvédelemre vonatkozó jogszabályok megtartása mellett személyes adatként kezeljük, és azt csak az Ön hozzájárulásával tároljuk (amennyiben Ön az adatokat a részünkre megküldi, úgy a hozzájárulást megadottnak tekintjük);

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

Szeretné, ha háza megújulna?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ingyen felmérjük háza állapotát!

Adatai elküldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot.