+36 30 163 7683 info@tetoter.net

Szolgáltatásaink

Társasházak tetőtér-beépítése

Társasházi tatarozási munkálataink során lettünk figyelmesek a század elején épített társasházak szomorú, néhány esetben veszélyes állapotára. A béleletlen kémények, életveszélyes függőfolyosók, lehulló homlokzat mára komoly gondot jelentenek a gyönyörű, ám koros épületek lakóinak. A közös költségek szűk tartalékai viszont csupán csekély felújítási munkára adnak lehetőséget a lakóközösségeknek, miközben ki ne szeretne szép, tiszta homlokzatú házban élni, ép folyosókon közlekedni, és a második, harmadik, negyedik emeletre lépcsőzés helyett, lifttel járni?

Budapest egyik fő büszkesége építészeti sajátossága, de az egyre romló utca- és városképen társasházak képtelen saját erőből javítani, nem beszélve arról, hogy saját lakótereiket élhetőbbé, szebbé tegyék. Sok társasháznak nincs pénzügyi forrása a legkisebb hibák kijavítására is alig van pénze.

Erre kínálunk mindenki számára optimális megoldást:

Megvásároljuk a tetőtereket, illetve a lapos tetőket a társasházaktól lakáskialakítás, ráépítés céljából, majd az építkezés során teljeskörű felújítást végez a házon.

Mit nyer ezzel Ön?

Ez több szempontból is hasznos minden félnek. A bevételből a ház lakói nagyobb beruházást is végrehajthatnak az épületükön segítségünkkel:

  • gépészrendszer felújítása,
  • kéménybélelés,
  • hőszigetelés,
  • vagy akár bővíthetik is azt lifttel, garázsokkal.

A tetőt mi korszerűsítjük és hasznosítjuk, viszont ezen is nyer minden egyes tulajdonos:

  • csökkenti ugyanis a közös költséget az újonnan kialakult tulajdoni hányadok és a felújítási alap csökkenő költsége miatt.

Egy másik érv a tetőtérük általunk ajánlott hasznosítása mellett, hogy a teljeskörű felújítás miatt minden egyes lakás komoly értéknövekedést könyvelhet el:

  • a tulajdonosok ingatlanjaik hasznosításából sokkal több haszonra tehetnek szert, akár értékesítésre, akár bérbeadásra kerül sor.

 Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy projektjeink egyedi sajátosságait szem előtt tartsa. Mi nem szűk költségvetésű, uniformizált lakóparkokat építünk, hanem megőrizzük elődeink munkájának szépségét, az építészeti sajátosságokat.

További szolgáltatásaink

Társasházak felújítása

Közös képviselőkkel együttműködésben felújítási munkálatokkal segítjük a társasházak állagmegóvását. Tisztítjuk, festjük, felújítjuk a homlokzatokat, cseréljük a kerítést, renováljuk a lépcsőházakat. Tetőterek javítását, felújítását vállaljuk.

Közületi épületek karabantartása, felújítása

Számos óvodában, bölcsődében és iskolában örvendeztettük meg a gyerekeket új játszóterek, sportpályák kialakításával.

Egyéb kivitelezői munkák

Magánházak és lakások felújításában szakemberek közvetítésével tudunk segíteni.

Szeretné, ha háza megújulna?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ingyen felmérjük háza állapotát!

Adatai elküldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot.